Tanssi- ja bilebändi Tähtisumu

Tautisen tasokasta tanssi- ja bilemusiikkia!

"Ja kato mähän kun en mitään humppabändiä juhliini halua..."

Tanssi- ja bilebändi Tähtisumu soittaa tanssittavaa ja tunnelmaan sopivaa musiikkia. Sinun tyytyväisyytesi on meille ensisijainen asia – me emme tule juhliisi soittamaan itsellemme, vaan viihdyttämään huvittelevaa juhlakansaa. Laajasta, yli 200 biisin listastamme saadaan koottua sopivat setit juuri Sinun juhliisi. Ja jos lista vaikuttaa vajaalta, löytyy mapista vielä muutama sata biisiä lisää...

Biisit ovat tuttuja säveliä ja hittejä vuosien varrelta, pääasiassa suomeksi laulettuna. Tanssimusiikin valikoimissamme on mm. valssia, humppaa, tangoa, jenkkaa, polkkaa, lattareita (samba, beguine, cha-cha...)ja foxeja. Kevyemmältä osastolta löytyy taas suomipoppia, rokkia, beatia, slovareita, rautalankaa, iskelmiä, finnhitsejä... Emme siis todellakaan ole mikään "humppapumppu", jossette niin halua.

Kevyellä puolella tarjolla on mm. Beatlesin, Elviksen, Agentsien, Riki Sorsan, Juicen, Jari Sillanpään, Kari Tapion, Dannyn, Jussi & The Boysien, CCR:n, Kirkan, Rauli Badding Somerjoen, Tapani Kansan, Frederikin, Irwinin, ym. ym. ym. biisejä. Viime aikoina olemme lisänneet erityisesti ohjelmistoomme Finnhits- ja Jean S. -tyyppistä materiaalia (Charlie Brown, Teryleeniä, R-A-K-A-S, Äidin pikkupoika, Tuulensuojaan, Kalajoen hiekat, Tshingis Khan, Linda-Linda, Poing-poing, jne.), joka onkin ollut kovassa suosiossa.

Keikalla meillä ei ole ennalta betoniin valettuja "vakiosettejä", jotka soitettaisiin läpi hampaat irvessä"yleisön reaktioista ja toiveista välittämättä. Soitamme sen sijaan tilanteen mukaan sitä, mikä näyttäisi toimivan kulloiseenkin yleisöön.

Soitamme kohtuuden ja mahdollisuuksien rajoissa myös Sinun toivekappaleitasi. Moni niistä löytyy varmaan jo suoraan ohjelmistostamme, mutta tarvittaessa treenaamme ne varta vasten juhliisi, pientä korvausta vastaan. On kuitenkin hyvä muistaa, että harva bändi on mikään jukeboksi. Jos taas järjestät häitä, katso vinkkilistaamme suosituimmista häävalsseista.

Muutama varoituksen sana:

Vaikka meiltä taittuukin varsin monenlainen musiikki, aivan kaikkea emme mekään soita. Jos siis haluat juhliisi koko illan pelkkiä rokki-covereita runnovan täryjyrän, tunnista toiseen yksinomaan disco-soulia tihkuvan jytäpumpun tai pikkutunneille bluesia vinguttavan pitkätukkien nelikon, Tähtisumu ei välttämättä ole oikea valinta. Me emme myöskään soita Nylon Beatia, The Rasmusta, TikTakia, Apulantaa, Madonnaa, Bruce Springsteenia tai Bon Jovia, Metallicaa, AC/DC:tä, Scorpionsia tai Roxettea, vain muutamia mainitaksemme. Valitettavasti.

 


 

© Tanssi- ja bilebändi Tähtisumu 2020

  AddThis Social Bookmark Button