Tanssi- ja bilebändi Tähtisumu

Tautisen tasokasta tanssi- ja bilemusiikkia!

"Osaatteks te sitte kans niinku soittaa?"

Harva haluaa ostaa sikaa säkissä. Siksi olemme laittaneet malliksi pätkän muutamasta näytebiisistä, jotta voisit itse kuunnella miltä soittomme kuulostaa. Tämän jälkeen on helpompi tehdä päätöksiä. Kannattaa kuitenkin myös käydä lukemassa, mitä asiakkaamme ovat soitostamme sanoneet.

Nämä näytekappaleet on äänitetty erään yrityksen asiakastilaisuudesta "sellaisenaan", ilman mitään tätä äänitystä varten tehtyä erillistä miksausta. Siksi - vaikka keikkatilanteessa balanssi oli good ja soundit ammattimiksaajan ansiosta jees - "pienestä" äänitysteknisestä mokasta johtuen kitara ei kuulu näissä biiseissä lainkaan tarpeeksi. Onko se sitten hyvä vai huono juttu, jääköön sinun arvioitavaksesi. Itse olisimme senkin kyllä nauhalle halunneet.

Tässä on tarjolla nyt pari biittiä, yksi lattari, yksi vähän nopeampi veto, yksi hitaampi ja yksi rokki. Näitä kuunnellessa ei ehkä niinkään kannata keskittyä siihen, ovatko juuri nämä biisit mieleisiä. Jos mielestäsi osaamme soittaa tarpeeksi hyvin, voidaan teidän juhlienne ohjelmistosta ja musiikin tyylilajeista puhua tarkemmin lisää. Enemmän tietoa ohjelmistostamme löydät täältä. Voit myös pyytää lisää näytteitä..., kyllä lähtee!

Biisinäytteet:

Nämä on puolestaan nauhoitettu "raakana" toiselta keikalta. Taustahälinää oli olutteltassa sen verran, ettei pitäisi olla epäselvää, onko soitto aidosti liveä vai ei.

(Valitettavasti käyttämämme palveluntarjoajan sivuilta isot liitetiedostot latautuvat kovin hitaasti nopeillakin yhteyksillä. Siksi - jos biisit soivat ladattaessa pätkien - tallenna tiedosto ensin koneeseesi ja soita kappale vasta sitten.)


 

© Tanssiorkesteri Tähtisumu 2020

  AddThis Social Bookmark Button