Tanssi- ja bilebändi Tähtisumu

Tautisen tasokasta tanssi- ja bilemusiikkia!

Tätä mieltä ovat asiakkaamme!

Tanssi- ja bilebändi Tähtisumu saa kuulijoiltaan poikkeuksetta positiivista palautetta. Bändin hyvä meininki, kiistämätön ammattitaito sekä erittäin monipuolinen ja laaja ohjelmisto takaavat sen, että huvitteleva - nuorempi ja vanhempi - juhlakansa viihtyy tanssilattialla. Olivatpa sitten kyseessä häät, merkkipäivät, firmojen pikkujoulut tai muut yksityis- tai yritystilaisuudet.

Seuraavaan on koottu keikkojen jälkeen tullutta asiakaspalautetta. Lue mitä asiakkaamme ovat sanoneet - alla palautteet lyhentämättöminä.


Hei

Kiitos kovasti teille kaikille. Kaikki sujui kuten olin ajatellutkin ja musiikki oli kohdallaan sekä vieraiden että emännän mielestä, varpaat on vieläkin hellinä kaikesta tanssimisesta.

Yhteistyö toimi hyvin näin netin välityksellä, varsin helppoa kun kaikki tulee kirjattua samantien.

Mieheni sanoin, että "pro-meininkiä alusta loppuun", voidaan suositella jatkossakin.

Kiitokset ja terveiset myös muille soittajille.

Minna

 


Hei, kiitos!

Musiikki oli laadukasta ja hyvää. Oli hyvä että soititte musiikkia tilanteen mukaan ja kuuntelitte yleisöä. Vieraat tuntuivat viihtyvän ja ilmapiiri oli hyvä. Voimme mielellämme suositella teitä ystävillemme.

Terveisin New Yorkista

Irina


Hei,

Kiitos teille valtavasti juhlatunnelmamme luomisesta! Olimme hyvin tyytyväisiä soittamaanne musiikkiin ja paljon kehuja antoivat myös häävieraamme. Osa minulta kyselikin, mistä olin bändin löytänyt.
 
Oli hienoa, että tarkkailitte tilannetta, minkälainen musiikki ihmisia tanssilattialle vetää! Teimme itse saman havainnon, että menevämpi musiikki oli enemmän meidän juhlaväen mieleen. Olemme kuitenkin kiitollisia, että soititte vielä kappaleen "Oikeesti", joka on meille hyvin tärkeä.
 
Toivottavasti saitte myös syötävää, sillä olimme sitä teille varanneet?
 
Välitän sisarilleni terveisenne! Yhteisesityksenne oli huikea! :)
 
Erittäin hyvää syksyä koko bändin väelle toivottaen ja musiikistanne kiitollisena,

Minna & Ismo


Hei,

kiitos teille kaikille loistavasta tanssimusiikista! Palaute on ollut yksinomaan positiivista, suorastaan ylistävää. Tiedetään ainakin, kenen puoleen voidaan kääntyä, jos ja kun jatkossa bändiä juhliin tarvitaan.

Terveisin,

Jani


Moi,

Kaikki toimi erinomaisesti ja sain kiitosta teille päin, että tulitte todella huomaamattomasti paikalle ja roudasitte tavaranne ääneti paikalle. Musiikki oli sopivaa ja kaikki siitä pitivät. Kiitokset teille ja mukavaa kesän jatkoa. Voimme suositella teitä huoletta myös muille musiikkia tarvitseville.

Terveisin Kalle


Kiitos teille todella paljon, olitte todella hyviä ja soititte juuri sellaista musiikkia mitä ajattelimmekin! Ilta sujui meidän mielestä oikein hyvin, vaikkakin oli todella kuuma. Kuuleman mukaan vieraatkin tykkäsivät todella paljon soittamastanne musiikista ja kehuivat teitä kovasti! Varmasti suositellaan teitä, jos vain jossain bändin tarvetta on. Mutta kiitos vielä teille suuresti kaikesta ja hyvää kesää!

Mari ja Toni


Moi!

Suurkiitokset teille hyvästä musiikista ja meiningistä juhlissamme! Harmittaa, etten jostakin syystä ehtinyt teitä kiittelemään jo heti yällä! Me ja vieraamme olimme oikein tyytyväisiä ja tosiaan tanssijoita taisi lattialla riittää jatkuvasti. Välillä vain tuli niin kamalan kuuma ja hiki, että oli pakko käydä vähän huilaamassa, vaikka ei olisikaan malttanut. Hyvä live-musiikki on juhlissa aina se tilaisuuden kruunu. Oli hienoa, että myös illan aikana esitetyt erikoistoiveet onnistuivat teiltä kuin vettä vain. Itselläni ja monilla vierailla olikin sunnuntaina jalat niin kipeät siitä kaikesta tanssimisesta :) Ja laulaminen teidän säestyksellänne oli kyllä niin helppoa, kun ei tarvinnut stressata kuin itseään. Toivomme teille kaikille hyvää musiikintäyteistä jatkoa!

Terveisin,

Sanna & Petteri


Hei

Meidän sekä vieraidemme mielestä toimitte loistavasti. Palaute on ollut joka suunnasta hyvää. Ainakin yksi kysyikin mitä kautta teidät löysimme, heillä on jossain vaiheessa omat juhlat tulossa. Keikan järjestelyt ja sopimiset meni sujuvasti. Ihanaa oli myös se, että saimme tanssia mieleisemme häätanssin.

ISO KIITOS teille!

Terveisin Susanna ja Aleksi


Hei!

Kiitos teille. Me ainakin olimme oikein tyytyväisiä. Hyvä että tuli nopeita kappaleita, kun meillä oli miesvaje, eikä kaikille olisi löytynyt tanssittajaa, jos olisi ollut perinteistä tanssimusiikkia. Myös tanssilattialla viihtyneet sulhasen tädit olivat tyytyväisiä musiikkiin ja toki myös minun kaverini, koska viihtyivät tanssimassa.

Kiitos vielä, että tuli myös Ajetaan tandemilla :).

Hyvää syksyä!

t. Eeva ja Marko


Moi,

kiitos itsellenne, fiilis oli vallan mainio. Saamamme palaute on ollut pelkästään positiivista. Kova helle verotti alussa tanssijoita, mutta illan viiletessä vauhti vain kiihtyi. Musiikki oli juuri sitä mitä haluttiin, laidasta laitaan ei pelkästään humppaa vanhuksille vaan myös kunnon biletystä hieman nuorempaan makuun.

Voimme hyvillä mielin suositella bändiänne!!!

Kiitos vielä kerran ja hyvää kesää!

Henkka ja Soile


Kiitos koko Tähtisumun porukka erinomaisen hyvin ja vankalla ammattitaidolla vedetystä musiikkitarjonnasta juhlissani.

Yleensä kovin kriittinen tanssiporukkammekin kehui bändiä ja sen kappalevalintoja sekä soundia. Ja musiikkinne sai porukan tosiaan tanssilattialle koko illaksi. Levymusiikki ei enää settinne jälkeen sitten jaksanutkaan ketään innostaa - kyllä kunnon elävä musiikki pesee levyt mennen tullen!

Terv. Jarmo


Hei!

Olemme oikein tyytyväisiä bändiinne. Otitte toiveemme hyvin huomioon ja musiikki oli juuri sopivaa meidän porukallemme. Vierailtakin on tullut vain positiivista palautetta.

Kiitos ja hyvää kesän jatkoa!

Terveisin,

Salla & Ari


Hei,

Kiitos teille: olemme saaneet asiakkailtamme ja isänniltämme hyvää palautetta musiikistanne!

Syksyn jatkoja,

- Heini


Kiitoksia tuhannesti teille!! Oli aivan mahtava ilta ja ihana tunnelma! Soititte juuri sellaista musiikkia millä saatiin porukka lattialle :)

Pidämme teidät mielessä jos uusia juhlia on tulossa taikka bändiä kysellään.

Syysterveisin Jenni ja Tommi


Hei!

Kiitos teille! :) Olimme molemmat tyytyväisiä soittoonne, ja vieraatkin kehuivat teitä kovasti. Varmasti suosittelemme teitä, jos joku tarvitsee bändiä juhliin... :)

Hyvää kesän jatkoa teille!

Terveisin Linda & Sami


Hei!

Kiitokset teille hyvin hoidetusta keikasta. Häämatkan ja juhannuksen vieton lomassa ei olla keritty sähkäposteihin aiemmin vastaamaan. Musiikkivalinnat oli meille mieluisia, hyvälle kuulosti ja mitä vierailta kuultiin, oli heistäkin bändi hyvä.

Oikein paljon kiitoksia vielä ja mukavaa kesää!


Terv. Krista ja Tuomas

Moi!

Iso kiitos teille kun tulitte häihimme soittamaan!! Musiikki oli juuri sitä mitä odotimmekin.. mukaansatempaavaa ja - kuten mainitsitte - jokaiselle jotakin.

Musiikki on iso osa juhlien sisältää ja te teitte osaltanne juhlistamme ikimuistoisen! Myös vieraamme ovat kehuneet teitä, ja jos vain kuulemme juhliin kaivattavan bändiä niin ilolla suosittelemme teitä:)

Iloista kesän jatkoa!!

t. Salla ja Antti


Hei

Nyt on palattu häämatkalta ja arki edessä ;) Siksi vastaus vähän viivästynyt.

Kovasti on kehuja juhlista tullut, bändiä sanottu hyväksi, kun soitti tanssimusiikkiakin, mutta myös muuta. Jotakin välispiikkausta ehkä olisi enemmänkin voinut olla. Sen tarkempia kommentteja ei ole tullut eikä mitään negatiivista ainakaan!

Kiitos kovasti, kaikki meni hienosti aikataulujen ja musiikin suhteen. Onneksi kuumuus ei ajanut aivan kaikkia ulkosalle, vaikka välillä vähän tyhjempää olikin. Onneksi tämä oli teille kuulemma tuttua, kun hiki iskee.

Mukavaa kesän jatkoa ja onnistuneita keikkoja!

T. Susanne


Hei taas!

Hääjuhlamme olivat omasta mielestämme erittäin onnistuneet ja olimme erittäin tyytyväisiä Tanssiorkesteri Tähtisumuun. Biisivalinnat olivat hyviä, tunnettuja kappaleita, joihin oli helppo tanssia. Oli myös mukavaa, että ette pyytäneet meiltä tarkkoja musiikkitoiveita, sillä häissä oli paljon muutakin suunnittelemista ihan riittävästi. Mielestäni vieraamme tanssivat jopa yllättävän paljon ja monet kehuivat teitä kovasti. Emme voi siis sanoa muuta, kuin että olimme erittäin tyytyväisiä sekä yhteistyöhön, että itse musiikkiin.

Lämpimästi kiittäen

Eeva ja Ville


Hei,

TODELLA ISO KIITOS teille kaikille, että olitte soittamassa. Olitte todella iso osa hääjuhlaa, jotka menivät mielestämme loistavasti. Olemme vieläkin ihan haltioissamme juhlista :)

Juhlaväki kiitteli todella hyvästä bändistä. Harmi vaan kun oli niin kuuma ilma, että yleisö viihtyi ulkona niin paljon. Mutta musiikki kuului ulos ja ihmiset tykkäsivät. Paketti oli täydellinen eli "kaikille jotain".

Myös Hyrylän Torpan vahtimestari sanoi, että oli hyvä bändi :) Voimme todellakin suositella teitä myös tuleville hääpareille.

Emme ehtineet käydä teitä kiittämässä henkilökohtaisesti hääjuhlassa, mutta kiitokset tulevat nyt perille näin sähköisesti. 

Hyvää kesää teille!

t. Anniina ja Joni


Kiitos paljon kun olitte soittamassa häissämme. Musiikki miellytti meitä ja oli myös sellaista kuin olimme ajatelleetkin. Kiitos kun otitte myös musiikkitoiveita huomioon. :)

Terkuin,

Varpu


Heisan!

Ja kiitos teille ollessanne mukana järjestämässä ikimuistoisia hääjuhliamme! Alkukankeuden jälkeenhän tanssilattialla oli suorastaan tungosta ja kaikki näyttivät viihtyvän ja pitävän kappaleista! Alkuillasta taisi lähinnä se kuumuus ajaa porukkaa ulos vilvoittelemaan tanssilattian sijaan?!

Kaikki, joiden kommentteja olemme kuulleet, olivat erittäin tyytyväisiä soittoonne ja kappalevalintoihin ja monet kyselivätkin, miten olimme löytäneet näin hyvän bändin. Itse olimme myös todella tyytyväisiä bändin soittoon ja mukaansa tempaaviin kappaleisiin - vauhdikkaammat kappaleet sopivat loppuillasta myös ns. vanhemman porukan makuun - eivätkä ahtaat tilatkaan näyttäneet haittaavan menoa! Muutama totesikin, ettei ikinä aikaisemmin ole tanssinut näin paljoa ja vauhdikkaasti missään juhlissa!

Terveisin

Sini & Marko


Suuret kiitokset vielä hääbändille!! Siis Kirkkonummella... Olette saaneet runsaasti jälkikehuja ja porukkahan oli kyllä aivan haltioissaan! Kaikki onnistui paremmin kuin mitä uskalsimme odottaa.

Hyvää Joulunaikaa toivottelee Jenni ja Ville


Hei!

Kiitoksia todellakin! Soittonne todellakin miellytti ja olimme erittäin tyytyväisiä illan tunnelmaan. Koko juhlasta jäi todella lämmin muisto, ja olitte hyvin suuressa osassa tunnelman luomisessa! Kaikki vieraat, joiden kanssa olemme jutelleen ovat kehuneet illan musiikkia, joten palaute on ollut 100 % positiivista.

Pahoittelut vielä, että aikataulumme venyi alkuillasta luvattoman paljon sovitusta, mutta juhla vei mennessään niin, että ajantajukin hämärtyi täysin. Kiitokset vielä ja hyvää syksyn jatkoa koko porukalle!

Helena ja Janne


Heipä hei!

Kiitoksia onnistuneesta keikastanne hääjuhlassamme lauantaina. Olimme tyytyväisiä ja olitte iso osa juhlan mukavan rentoa henkeä. Musiikkia tuli moneen makuun. Parempi oli lopettaa kolmeen settiin, jolloin tanssijoita vielä riitti.

Mukavaa syksyn jatkoa!

Toivottelevat Mira ja Petteri


Hei Tähtisumut!

Kiitos taas kerran! Fiilis oli mahtava ja musiikki mitä mainiointa. Mukavaa loppuvuotta teille kaikille.

Terveisin,

Nina


Hei vaan ja kiitos että olitte soittamassa juhlissamme. Meillä eikä vieraillamme ole mitään moittimista. Kaikki vieraat kehuivat bändiä ja sen soittoa meille, kukaan ei antanut negatiivista palautetta. Myöskään me emme voi sitä antaa, vaan kaikki sujui hienosti. Onneksi myös porukkaa riitti tanssilattialle vaikka varmasti suurin osa lähti ajoissa pois, kun olivat pohjanmaalta tulleita ja meinasivat ajaa vielä saman yän aikana kotiinsa.

Kiitoksia myös siitä, että saimme häävalssiksi juuri sen ”Sinun kanssasi”!

Kiitoksia vielä ja hyvää kesän jatkoa!

T: Sari ja Hannu


Terve,

Kiitoksia paljon että kävitte soittamassa häissämme. Olemme todella tyytyväisiä. Biisivalinnat olivat juuri sellaisia kuin ennalta olimme miettineetkin; musiikkia laidasta laitaan ja paljon tanssittavia kappaleita vanhemmille. Muittenkin mielestä olitte todella mahtava bändi, kiitos!

T: Ari ja Nina


Moi

Juhla onnistui Krapi-hovilla hienosti ja ilta erinomaisesti, kiitos siitä kuuluu suurelta osalta teille. Musiikki oli hyvää ja sopi juhlaväelle hyvin. Eli tunnustelitte juhlaväen musiikkimakua taitavasti. Lisäksi lauloitte ja soititte todella hyvin. Parempaa bändiä tuskin olisi voinut läytää. Lisäksi on hyvä, että teitä oli 4 henkeä 5 sijaan (kustannukset). Toivottavasti tapaamme vielä tulevissa juhlissa. Voimme suositella teitä vilpittömästi.

Terveisin,

Antti ja Jenni


Hei!

Suuret kiitokset teille soitosta. Olimme, ja olemme, enemmän kuin tyytyväisiä. Myös vierailta on kuulunut erittäin positiivista palautetta. Kiitokset onnitteluista sekä hauskaa ja lämmintä kesää koko bändille!!!

- Antti & Laura


Hei!

Kirjoittelisin vielä jälkikäteen palautetta soittamastanne musiikista hääjuhlissamme. Teidän hyvän ja ammattitaitoisen bändin ansiosta hääjuhlamme olivat erittäin mukavat ja onnistuneet. Soittamanne musiikki oli hyvää ja monipuolista, hyvän tanssimusiikin puitteissa aika vierähti yllättävän nopeasti, vaikka alkuun mietin onkohan 4 x 45 min liian pitkä. Tanssijoita olisi riittänyt vielä tuon ajan jälkeenkin.

Vieraamme tykkäsivät ja kehuivat teidän soittamaanne musiikkia myös hyväksi, tykkäsivät kovasti. Onneksi saimme teidät soittamaan hääjuhliimme, sillä netissä on vissiin aika paljon myös ns. "amatöörejä" joiden en uskoisi yltävän teidän tasolle. Bändin solistilla oli hyvä lauluääni ja muutenkin teidän bändi soitti erittäin ammattitaitoisesti kappaleen kuin kappaleen. Kiitos vielä kerran ja mukavaa kesää ja jatkoja teille kaikille!

Terveisin Sanna


Moro!

Kyllähän sen kaikki huomasi että ilta oli onnistunut ja tunnelma katossa. Kiitokset kuuluvat ehdottomasti tanssiorkesterille vauhdin ylläpidosta. Musiikki oli juuri kohdallaan ja kaikille löytyi sopivaa menomusiikkia. Jopa mummoni, joka on kuitenkin vasta 74 vuotias, pisti koko illan jalalla koreasti!!

Kiitokset meidän molempien puolesta, ja mikäli meille tulee tarvetta tai kaverit kyselevät hyvää ja nuorekasta orkesteria suosittelen Teitä ehdottomasti jatkossa.

suur-KIITOS ja palaamisiin/kuulemisiin

Sinivuokko ja Hannu


Tervehdys,

Päätellen kaikesta palautteesta, mitä juhlista on tullut, homma toimi erinomaisesti. Tanssilattiakin oli täynnä aina 23.30 asti, jolloin monet pienten lasten vanhemmat katsoivat asialliseksi poistua takavasemmalle vapauttamaan lastenhoitajia. Aika moni kyseli yhteystietojanne illan aikana, joten voi olla, että jotain keikkaa pukkaa tulevaisuudessakin.

t. Kristiina


Moi,

Kiitos vielä hyvästä keikasta perjantaina! Kaikilla oli huippuhauskaa, toivottavasti myös teillä.

terv. Minna


Tervehdys Tähtisumun kaverit!

Lämpimät kiitokset mukavista tanssihetkistä juhlissamme. Mitä olen tähän mennessä kuullut, niin pelkkää hyvää kommenttia! Raportoin lisää, kunhan tapailen lisää juhlijoita.

Palataan juttuun ja hyvää kesää ja paljon keikkoja!

Barbi :)


Hei!!!

Siis aivan mielettämän suuri kiitos teille!!!!! Teitte juhlistamme parhaan!!! Kaikki vieraat ovat teitä kehuneet älyttömästi ja kyselleet mistä näin hyvä bändi on löytynyt!! Kerroin että netistä löysin ja kehuin kuinka hyvät nettisivut teillä on, niiden perusteella jo arvasin että loistava bändi tulossa! Meno oli todellakin tosi rentoa ja onneksi tanssijoita riitti lattialla koko illan ja koko porukalla oli tosi hauskaa!!!! Häistä jäi aivan upea muisto meille...vielä kerran kiitos teille, paras bändi mitä kuvitella saattaa ja kiva jos tekin viihdyitte!!!

Tiina ja Teemu


Moikka,

kiitokset eilisestä, kaikki meni aivan loistavasti, musiikki oli juuri sitä mitä haluttiinkin ja kaikki tykkäsivät tanssia! Ihan nappi valinta. Tykättiin siis kovasti ja myös vierailta saatiin tosi positiivista palautetta, livemusiikki kyllä todella kruunaa juhlan.

Ehdottomasti pidetään teidät mielessä ja palataan asiaan jos joskus vielä tulee loistavalle livebändille tarvetta ja suositellaan kavereillekin!

Kiitos!

Emilia ja Ari


Hei!

Kiitos vielä jälkikäteen hyvästä keikasta hääjuhlissamme! Ja hyvää kesän jatkoa teille kaikille!

Terveisin Sanna ja Antti


Hei,

Kiitos teille kovasti hyvästä soitosta. Morsian ja sulhanen olivat erittäin tyytyväisiä!

Hieman itseä jäi harmittamaan ettei saatu porukkaa niin lavalla kuin oltiin toivottu, mutta onneksi vanhempi suku sai mieluistaan tanssimusiikkia ja minä ainakin rokkasin mukana kavereiden kanssa sekä toki sulhon kanssa = ) Juhlat loppuikin aiemmin kuin olimme olettaneet. Syynä oli varmaan osittain lapsiperheiden paljous sekä pitkämatkalaisten samanaikainen poistuminen paikalta joka aiheutti joukkokatoa. Näin myös boolia ei mennyt arvailujen mukaan joka olisi saanut tanssihanat isolti päälle = ) Mutta itse sulhon kanssa ja lähisukulaistemme kanssa oltiin erittäin tyytyväisiä bändiin ja sen materiaaliin.

Kuten sanoin tulen varmasti suosittelemaan teitä kun joku on bändiä vaille.

Satu


Tervehdys

Musiikkivalintanne tuntuivat sopivan häävieraillemme. Sen verran kun ehdin jutella vieraiden kanssa, bändistä maininnat olivat: Mistä ihmeestä löysitte bändin? Hyvää musaa! Hyvä bändin olette löytäneet jne.

Tapaamme lähiaikoina aika monia juhlissa olleita, ja aivan varmasti kyselen mitä mieltä musiikista oltiin. Se määrä porukasta, mikä viihtyi tanssilattialla vakuutti, että musa oli juuri sellaista kuin pitikin. Kerrothan erityiskiitoksen solistille. Hän hoiti hommansa loistavasti.

Mielestämme kaikki toimi kuten sovittiin, yhteydenpito toimi kiitettävästi. Ja mitä olemme Ollin kanssa jutelleet häistä yleensä, niin Terttu-tätini soolo juhlissa piirtyi varmasti kaikkien juhlavieraiden mieleen, todennäköisesti myös teidän.

Kiitokset vielä teille ja oikein mukavaa kesänjatkoa.

T. Anne ja Olli


Heippa!

Olimme erittäin tyytyväisiä valintaamme! Ohjelmisto oli monipuolinen ja laulu/soitto kuulosti hyvältä. Vikat setit olivat riittävän vauhdikkaita, tanssittiin kuumuudesta huolimatta (oli tosiaan mielettömän kuuma!)!! Kiitokset myös rumpujen lainasta, sulhanen yllätti monet musisoinnillaan!!

Kiitokset ja hyvää kesän jatkoa!!

T: Riikka ja Jaakko


Hei,

Kiitos teille. Homma sujui hienosti ja kaikki pitivät kuulemamme mukaan musiikista. Oli hieno juttu, että kaikki myöskin tanssivat. Ainoat palautteet, joita olen itse saanut, on se, että bändi oli hyvä ja musiikki oli juuri sopivaa erilaisiin musiikkimakuihin.

Voin suositella tarvittaessa teitä muillekin. Hyvää syksyn jatkoa,

Yst. terveisin,

KimmoHei!

Halusin kiittää, kun soititte niin hyvin meidän häissämme. Olitte isona osana mukana luomassa iloista ja onnellista tunnelmaa juhliimme! Olitte ajoissa paikalla ja hoiditte alkujärjestelyt nopeasti ja huomaamatta. Musiikki oli hyvää ja kivan monipuolista, kaikille jotain! Meistäkin tuntui, että ei millään olisi halunnut vielä lähteä kotiin, kun juhlissa oli niin hauskaa.

Olemme kuulleet paljon kehuja teidän musiikista ja vieraat viihtyivät hyvin. Olen jo antanut teidän yhteystiedot eteenpäin kaverin kaverille, ja he ottavat varmasti yhteyttä :)

Kesäisin terveisin!

Camilla ja Mikko


Hei!

Kiitoksia teille!

Soittamanne musiikki oli mielestäni juuri sopivaa. Meno oli hyvä ja itse ainakin tykkäsin. Tämän tyyppistä olin etukäteen ajatellutkin - ja ilmeisesti sulhanenkin, kun kävi kerran toivomassa :-). Ensimmäinen setti oli meidän molempien makuun vähän rauhallinen, mutta siitä eteenpäin osui just nappiin.

En ole vielä juurikaan kuullut ihmisten mielipiteitä musiikkivalinnoista, mutta olettaisin, että sulhasen ystäväpiiriin (ja sukulaisiin) musiikki upposi todella hyvin. Olettaisin, että mun kaveri ei ehkä tykänny ihan niin paljon. Ovat ehkä enemmän disko-ihmisiä, joita häitten kaltaisessa tilaisuudessa voi olla aika vaikea miellyttää. Mun sukulaiset ei koskaan tanssi, joten heidän kannaltaan musiikki ei ehkä oo niin olennaistakaan. Ovat todennäköisesti tyytyväisiä kaikkeen.

t. Mirka


Hei,

Suurkiitokset teille aivan loistavasta esiintymisestänne hääjuhlassamme. Vieraamme ovat kovasti teitä kehuneet ja yhdymme vieraidemme mielipiteeseen. Olitte aivan mahtavia. Juhla oli kokonaisuudessaan kaikkea sitä mitä olimme toivoneet ja odottaneet ja paljon, paljon enemmän. On aivan mahtavaa kuulla, että juhlamme loistava tunnelma viestittyi myös sinne näyttämälle ja te ns. ulkopuolisina aistitte sen. Palkkaamme teidät mielellämme uudestaan, mikäli joskus järjestämme juhlat, jossa tarvitsemme bändiä. Suosittelemme teitä lämpimästi kaikille tutuillemme.

Vielä kerran kiitos ja oikein hyvää jatkoa,

Sanna


Hei!

Olimme oikein tyytyväisiä ja kappaleet olivat juuri sellaisia kun toivoimme. Täytyy kyllä tunnustaa, että omalta kohdalta koko päivä meni niin nopeasti, että yksittäisiä juttuja on vaikea muistaa. Sen verran mitä ollaan vierailta musiikista kuultu, niin on ollut pelkästään positiivista! Kaikki tykkäsivät tanssia ja jokaiselle joka vaan halusi tanssia löytyi sopivaa musiikkia. Ai niin, erityisen hyvää oli muuten hauskat musiikit kimpun ja sukkanauhan heiton yhteydessä! ;-)

Asioista sopiminen sujui myös kätevästi etukäteen ja muutenkin asioiminen kanssanne oli sujuvaa. Kiitoksia vaan hyvästä palvelusta ja viihdyttävästä illasta hääjuhlassamme!

Terveisin, Sanna ja Markus


Terve,

Hääpäivänä kaikki sujui todella hyvin ja kaikki, joilta jotain oli tilattu hoitivat osuutensa mallikkaasti - myös te. Musiikki oli juuri sitä, mitä toivoimmekin. Liisan kanssa kun emme juurikaan ole paritansseja tanssineet, tuntui luontevammalta että muuta musiikkia oli enemmän. Ja loppuillan vieraitten joukossa olivat kutakuinkin ne, joiden toivoimmekin siellä olevan loppuun asti ja fiilis tuntui hyvältä. Eli sekä soitto että biisivalinnat miellyttivät ja pitivät osaltaan tunnelman korkealla.

Vielä emme ole ehtineet kuulla muiden mielipiteitä, mutta loppuillan menosta päätellen loppuun saakka paikalla olijat ainakin pitivät. Infoamme, kun tiedämme enemmän.

Olemme molemmat hyvin tyytyväisiä tapaasi/tapaanne hoitaa asiat, pitäen sisällään yhteydenpidon, biisinäytteet ja itse hääpäivän. Ja kestitte vielä miehekkäästi meikäläisen raakkumisen mikki kädessä!

Oli kiva, että otit itse yhteyttä silloin, kun en itse muistanut.

Suosittelemme teitä mielellämme, jos joku meiltä bändiä kyselee. Kiitokset vielä kerran ja terveiset kaikille bändin jäsenille.

T: Antti ja Liisa


Hei,

Meidän näkökulmasta hääjuhla meni loistavasti, sillä jengi tosiaan tuntui viihtyvän hyvin ja hirveesti on tullut kiitosta jälkikäteen - ja jo juhlan aikana. Juhlat oli aivan meidän näköiset, joten paljon parempaa ei olis voinut toivoa. Aika vaan tuntui menevän siivillä. Olis voinut juhlia pidempäänkin ;)

Te hoiditte oman osuutenne loistavasti. Tanssilattiallahan oli käytännössä koko ajan ruuhkaa. Paljoa ei itsekään ehtinyt paikallaan istuskella ja hyvä niin (tosiaan jalat oli kyllä sitten aamuyöstä aivan rikki). Mehän nimenomaan toivottiin, et ihmiset tanssisivat mahdollisimman paljon siinä iloisen seurustelun lomassa.

Musiikki upposi ihmisiin todella hyvin. Jokaiselle varmasti löytyi mieleistä musiikkia. Itse oltiin myös todella tyytyväisiä. Meillä ei ainakaan ole mitään korjaus/parannusehdotuksia! Tosi hyvä setti kaikinpuolin.

Roudauskin sujui huomaamattomasti. Itse en ainakaan edes oikeen kiinnittänyt huomiota koko hommaan. Yht'äkkiä vaan oli soittimet paikallaan ja bändi ojennuksessa. Loistavaa!

Kiitos vielä kerran hirmuisesti loistavan tunnelman luomisesta! Varmasti annetaan teidän yhteystiedot, jos joku tuttu bändiä kaipaa. Ei voi muuta kuin suositella :)

Loistavaa kevättä ja tulevaa kesää koko bändille!

Emmi ja Kimmo


Hei,

ja suurkiitokset teille, teitte juhlastamme täydellisen! Olen saanut erittäin hyvää palautetta juhlakansalta orkesterista. Musiikin voimakkuus oli juuri sopiva ja itse oikeastaan olin yllättynyt, että niinkin moni uskaltautui tanssilattialle. Kovia tanssijoita oli joukossa vain muutama, mutta tuo Finnhits-setti veti kaikki kynnelle kykenevät tanssin huumaan. Encoreakin vaadittiin, se jos mikä on merkki onnistumisesta!

Olen erittäin tyytyväinen panokseenne ja koko settiin, enkä juurikaan keksi kohennettavaa. Oli kiva, että otitte erilaiset vieraidemme toiveet huomioon ja taivuitte jopa bestmanin pipappaluula-esitykseen :) Mielelläni kerron muillekin soitannastanne ja annan yhteystietonne tarvittaessa eteenpäin.

Mukavaa keväänjatkoa!

t. Kati


Hei,

Kiitos teille upeasta musiikista. Vieraat ovat kovin kehuneet soittoanne ja tykänneet siitä että soititte jokaiselle jotain. Olisitte voineet soittaa sitä rokkia vähän enemmän, mutta muuten olemme kyllä todella tyytyväisiä teihin. Hoiditte hommanne mahtavasti ja soititte jokaiselle jotain. Tuntui ihmiset viihtyvän hyvin tanssilattialla. Ja oli kuulemma musiikki juuri sopivalla voluumilla :) Ja oli hyvä että soititte 4 settiä, kolme olisi ollut liian vähän.

Se häävalssi oli aivan ihanasti soitettu samoin Yön "Rakkaus on lumivalkoinen". Se häävalssi oli niin ihana ja teidän laulajan ääni sopii siihen tosi hyvin. Voin kyllä itse sanoa että en ensimmäisellä kerralla kauheasti muista että miten soititte, keskityin vain niihin valssin askeliin :) Mut sitten kun soititte sen uudelleen viimeisenä kappaleena niin se kuulosti tosi hyvältä. Vieraat ovat myös kauheasti tykänneet kun soititte sen Yön biisin.

Olen jo antanut muutamalle teidän nettisivujen osoitteen. Kiitos vielä kerran kaikille orkesterin pojille.

Annika ja Veli-Matti


Hei !

Tuhannet kiitokset teille, musiikkinne todella kruunasi juhlamme. Meillä kaikilla oli todella hauskaa ja biisivalintanne olivat mitä parhaimmat, musiikin voimakkuus oli mielestäni sopiva, salissa pystyi juttelemaan ystävien kanssa ja tanssilattialle musiikki  kuului oikein hyvin.

Monet vieraistamme kehuivat soittoanne ja myös kyselyitä tuli keitä te oikein olette.  Myöskin maaliskuun xx. päivän morsian Xx tuli vakuuttuneeksi että on valinnut juuri oikean bändin häihinsä. Teitä voi todella vilpittömästi suositella ystävillemme. 73-vuotias anoppinikin taisi tanssia jokaikisen kappaleen... Minulle jäi tosi hyvä mieli juhlistamme, ne eivät olisi voineet paremmin onnistua. Siitä iso kiitos kuuluu teille.

Kaikkea hyvää teidän koko porukalle!

t. Hedy


Hei,

Kiitoksia upean tunnelman luomisesta juhliimme =)  Hoiditte oman osuutenne todella tyylikkäästi ja olitte aivan loistava valinta juhliimme!!!!!!!!!!!!

Olemme saaneet paljon positiivista palautetta bändi valinnastamme  ja kuten varmasti huomasitte oli tanssilattia kovassa käytässä koko illan. Eli kipalevalinnat meni tosi nappiin.

Illan tunnelmia voi käydä vilkaisemassa osoitteessa (xxx) ja illan myöhemmistä kuvista voi päätellä että kaikilla näytti olevan kova meno ja todella mukava fiilis parketilla!

Eli tulevaisuudessa mikäli joku tuttavapiirissä bändiä kaipailee, voin hyvällä omallatunnolla suositella teitä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iso Kiitos ja Halaus Teille........ Marika ja Pasi


Hei,

Ja kiitokset vain teille että teitte juhlistamme ikimuistettavat! Kaikki vieraamme (meidän lisäksi) ovat kilvan kehuneet teidän soittoanne ja tietysti myös lauluanne! Ne biisit olivat juuri sellaisia joista kaikki tykkäsivät eli ne osuivat juuri nappiin! Yhdeltä vieraaltamme irtosi jopa kengästä korko kun bailasi lattialla niin runsaasti:) Joten meillä ei ole mitään negatiivista teidän soitoistanne tai biiseistä...!!

Ja mielellämme pidämme yhteystietonne ja annamme sitä niille jotka suunnittelevat joitain bileitä...!

Syysterveisin,

Kirsi


 

Moi,

kiitos vaan koko bändille loistavasta musiikista! Kaikkien mielestä oli hyviä biisejä ja tanssijoitakin tuntui riittävän.

Laitan mielelläni tietoja eteenpäin, jos kyselyjä tulee.

t: Jukka & Katja


Moi,

Kiitos itsellenne. Olimme erittäin tyytyväisiä esiintymiseenne sekä ohjelmistoonne. Ja se lisäsettikin oli paikallaan ja erinomainen. Moni ystävämmekin on kehunut, että bändi oli hyvä ja kait sekin kertoo jotain, että ihmiset olivat todella hyvin mukana ja tanssilattia oli melkein koko ajan täynnä.

Kaikki meni muutenkin tosi nappiin. Päivä meni nopeasti ja paljon jäi huomaamatta, mutta valokuvia on noin 600 ja videokuvaa noin 10 tuntia, joten niissä riittää muisteltavaa.

Voisitko ystävällisesti lähettää osoitteesi, haluaisin lähettää teille kiitoskortin. Jos joku kyselee bändiä, niin tiedän ainakin ketä suosittelen.... Kiitos vielä kerran koko porukallenne!

T: Nina


Hei,

Olimme todella tyytyväisiä osuuteenne! Suunnattoman suuri kiitos teille kaikille!!! Ja kyllä sanontanne piti hyvin paikkansa meidänkin juhlissamme, elävä musiikki todellakin kruunasi illan! Soititte todella hyvin ja ihanan laajalla skaalalla. Kaikille läytyi sopivaa tanssittavaa ja laulajallanne on mielettämän hyvä ääni. Lisäksi oli hienoa, että pääsit etukäteen käymään luonamme sopimassa keikasta.

Kaikki tämä huomioiden suosittelemme teitä kaikkiin tuttujemme tuleviin juhliin! Voitte hyvällä omallatunnolla vaikka nostaa hintaa! Välitäthän nämä terveisemme muillekin bändinne jäsenille. Olemme siis vilpittömästi tyytyväisiä soittoonne!

Oikein mukavaa syksyn alkua sinullekin ja hyvää jatkoa!

Terveisin: Sini ja Jan


Hei,

Kiitos hyvästä soitostanne. Monet vieraat kehuivat bändiänne ja sanoivat, että soititte hyvää musiikkia. Itse yhdyn heihin. Sen mitä kuulin ja olin tanssimassa niin olin kuulemaan todella tyytyväinen. Sisällä oli vaan niin kuuma, että oli pakko olla ulkona aika paljon. Voi olla että hamekin vähän lämmitti :)

Mielelläni suosittelen teitä eteenpäin. Olitte sen verran ammattitaitoinen yhtye, että monet ottavat teidät mielellään soittamaan. Kiitos vielä kerran ja hyvää kesän jatkoa!! Välitä kiitokseni kaikille yhtyeen jäsenille.

Heli


 

© Tanssi- ja bilebändi Tähtisumu 2020

  AddThis Social Bookmark Button